white logo heed o thom

Alla dagar börjar här. Alla dagar slutar här.

Hamam eller spa? Klassiskt romantiskt eller avskalat funktionellt? När det gäller badrum är det bara fantasin som sätter gränserna, och besluten är många när det gäller allt från planlösning och val av möbler och handfat till material för golv och väggar. Så kom till oss med dina visioner, och låt oss göra om dem till verklighet.

Valmöjligheterna är nästan obegränsade. Här är några exempel.

Välj dina material
Välj din färg
Välj din möbel
Välj din blandare
Välj ditt tvättställ
Välj din spegel och belysning
Välj ditt handfat

Tidlöst, klassiskt eller modernt? Eller lite av varje?

Så här går det till

01. Vi bokar möte

Boka in ett möte med oss, så ser vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vår studio hittar du på Lilla Marieholmsgatan 6 i Göteborg. Ring oss på 031-89 44 90 eller maila info@heedothom.se så hittar vi en tid som passar dig.

02. Mötet

När vi ses går vi igenom vad du vill åstadkomma och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att nå dina mål. Kanske har du redan en färdig idé, eller så vill du använda oss som bollplank. (Ofta brukar det vara en kombination.) I båda fallen försöker vi alltid tänja på på gränserna och hitta nya idéer och lösningar. Vi går igenom stilar, materialval, färgsättning, specifika behov och önskemål.

03. Idé & Kostnadförslag

Utifrån första mötet skissar vi ut ett förslag som vi visualiserar i 3-D, för att göra verkligheten lite mer verklig. Samtidigt tar vi också fram ett preliminärt kostnadsförslag.

04. Uppföljning & anpassning

Här går vi igenom eventuella förändringar, och vad de får för konsekvenser på olika plan. Ibland går det snabbt och enkelt, ibland kan det ta lite mer tid, men det här är en process man inte skall stressa sig igenom. Vi ses så mycket som behövs, och tills vi är överens i minsta detalj. Det är också nu vi skriver kontrakt så vi kan beställa allt material.

05. Montering & justering

Vi rekommenderar gärna hantverkare som vi jobbat med i många år och som vi vet levererar ett professionellt resultat. Att montera och installera badrumsinredning kräver mycket erfarenhet och kunskap för att slutresultatet skall bli bra.