white logo heed o thom

Från kaos till ordning

Ett hem innehåller – försiktigt uttryckt – en hel del saker. Alla kan säkert hålla med om att det finns en enkel skönhet att veta var de finns, och att kunna hitta dem utan att bli fullständigt galen. Vi brinner för klädkammare, tvättstugor, hallar, dressing rooms, sovrum, vinkällare, skafferier och allt som kan bringa ordning i kaos. Och tänker man bara lite utanför boxen är det ofta möjligt att frigöra utrymmen för förvaring där man minst anar det.

Valmöjligheterna är nästan obegränsade. Här är några exempel.

Välj din lucka
Välj din låda
Välj din stomme
Välj ditt handtag
Välj din färg
Välj din belysning
Välj din spegel

Tidlöst, klassiskt eller modernt? Eller lite av varje?

Så här går det till

01. Vi bokar möte

Vi bokar ett första möte i vår studio. Du hittar oss på Lilla Marieholmsgatan 6. Ring oss på 031-89 44 90 eller maila till info@heedothom.se, så hittar vi en tid som passar dig.

02. Mötet

När vi ses går vi igenom vad du vill åstadkomma och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att nå dina mål. Kanske har du redan en färdig idé, eller så vill du använda oss som bollplank. (Ofta brukar det vara en kombination.) I båda fallen försöker vi alltid tänja på på gränserna och hitta nya idéer och lösningar. Vi går igenom stilar, materialval, färgsättning, specifika behov och önskemål.

03. Idé & Kostnadförslag

Utifrån första mötet skissar vi ut ett förslag som vi visualiserar i 3-D, för att göra verkligheten lite mer verklig. Samtidigt tar vi också fram ett preliminärt kostnadsförslag.

04. Uppföljning & anpassning

Här går vi igenom eventuella förändringar, och vad de får för konsekvenser på olika plan. Ibland går det snabbt och enkelt, ibland kan det ta lite mer tid, men det här är en process man inte skall stressa sig igenom. Vi ses så mycket som behövs, och tills vi är överens i minsta detalj. Det är också nu vi skriver kontrakt så vi kan beställa allt material.

05. Montering & justering

Vi rekommenderar gärna hantverkare som vi jobbat med i många år och som vi vet levererar ett professionellt resultat. Att montera måttbeställd inredning kräver mycket erfarenhet och kunskap för att slutresultatet skall bli bra.