white logo heed o thom

Måste man flytta för att få ett nytt hem?

Oavsett om du bygger nytt, bygger till, renoverar eller ändrar planlösning och funktioner uppstår många frågor. Måste man ha bygglov? I vilken ordning är det bäst att göra allting? Hur får man ihop helheten? Vad kommer det att kosta? Hur kommer det att se ut när det blir färdigt?

Gör en plan tillsammans med oss. Vi har svar på de flesta frågor man kan tänka sig, och många man inte kan tänka sig också. Och för oss är helheten och slutresultatet det viktigaste. Vi är med dig hela vägen.

Låt oss hjälpa dig att planera ditt drömhem

Så här går det till

01. Vi bokar möte

Vi bokar ett första möte i vår studio. Du hittar oss på Lilla Marieholmsgatan 6. Ring oss på 031-89 44 90 eller maila till info@heedothom.se, så hittar vi en tid som passar dig.

02. Mötet

När vi ses går vi igenom vad du vill åstadkomma och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att nå dina mål. Kanske har du redan en färdig idé, eller så vill du använda oss som bollplank. (Ofta brukar det vara en kombination.) I båda fallen försöker vi alltid tänja på på gränserna och hitta nya idéer och lösningar.

03. Idé & Kostnadförslag

Utifrån första mötet lämnar vi ett förslag till arbetsgång samt en uppskattad tidsplan. Samtidigt presenterar vi ett kostnadsförslag.

04. Uppföljning & anpassning

När vi är överens om formerna för vårt samarbete arbetar vi fram de underlag du behöver för att kunna ta nästa steg i processen. Och så fortsätter vi. Ibland går det snabbt och enkelt, ibland kan det ta lite mer tid, men det här är en process man inte skall stressa sig igenom. Vi ses så mycket som behövs för att slutresultatet skall bli bra.