white logo heed o thom

Om oss

Allting startade i Göteborg för mer än 30 år sedan

På Packhusplatsen föddes en idé om att skapa ett företag där personlig hjälp och förståelse för kunders olika behov och önskningar var prioritet. Av egen erfarenhet visste att det var något som saknades. Lösningen blev lika självklar som spännande – vi fick helt enkelt göra det själva. Där och då skapades Heed & Thom.

Sedan dess är det mycket som har hänt, och vi hade kunnat säga att ingenting är sig likt. Leverantörer, arbetsredskap och lokaler har förändrat och bytts ut. Men samtidigt är allting sig likt. Med ett personligt bemötande och ett genuint intresse för varje kunds unika behov och önskemål fortsätter vi att leverera inredningslösningar med hög kvalitet för slott, koja och allt däremellan.

Idag ägs och drivs Heed & Thom av Camilla Nieroth och Cecilia Hasselberg. Vi kommer från olika bakgrunder med olika erfarenheter, och har på var sitt håll arbetat med att skapa unika inredningslösningar. Då som nu brinner vi för att ge optimala förutsättningar och leverera resultat i toppklass, så att du alltid ska känna dig prioriterad och nöjd. Det har vi gjort i över 30 år, och det tänker vi fortsätta med.

Att vara personliga, hjälpsamma och långsiktiga är inte bara en del av vårt DNA. Det är hela vår själ.

Kontakta oss

Camilla Nieroth

Projektledare/inredare

0722 08 28 92
camilla@heedothom.se

Cecilia Hasselberg

Projektledare/inredare

Emma Lorick

3D-grafiker/inredare
073 071 41 10
emma@heedothom.se