white logo heed o thom
white logo kitchens and more

Alla dessa val

Ett kök består av en nästan obegriplig mängd delar som alla skall passa ihop när det gäller både funktion och estetik, och dessutom leva upp till dina visioner. En inte helt enkel vetenskap. Men inte så svår heller om man som vi har skapat unika kök sedan 1991. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt bland vårt nästan oändliga utbud av lådor, luckor, blandare, stommar, material, vaskar, fläktar, maskiner, färger, bänkskivor och allt annat som kommer att bli ditt unika kök.

Valmöjligheterna är nästan obegränsade. Här är några exempel.

Välj din låda
Välj din lucka
Välj din stomme
Välj din vask och blandare
Välj din färg
Välj din fläkt
Välj dina maskiner
Välj din bänkskiva

Tidlöst, klassiskt eller modernt? Eller lite av varje?

Så här går det till

01. Vi bokar möte

Vi bokar ett första möte i vår studio. Du hittar oss på Lilla Marieholmsgatan 6. Ring oss på 031-89 44 90 eller maila till info@heedothom.se, så hittar vi en tid som passar dig.

02. Mötet

När vi ses går vi igenom vad du vill åstadkomma och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att nå dina mål. Kanske har du redan en färdig idé, eller så vill du använda oss som bollplank. (Ofta brukar det vara en kombination.) I båda fallen försöker vi alltid tänja på på gränserna och hitta nya idéer och lösningar. Vi går igenom stilar, materialval, färgsättning, specifika behov och önskemål.

03. Idé & Kostnadförslag

Utifrån första mötet skissar vi ut ett förslag som vi visualiserar i 3-D, för att göra verkligheten lite mer verklig. Samtidigt tar vi också fram ett preliminärt kostnadsförslag.

04. Uppföljning & anpassning

Här går vi igenom eventuella förändringar, och vad de får för konsekvenser på olika plan. Ibland går det snabbt och enkelt, ibland kan det ta lite mer tid, men det här är en process man inte skall stressa sig igenom. Vi ses så mycket som behövs, och tills vi är överens i minsta detalj. Det är också nu vi skriver kontrakt så vi kan beställa allt material.

05. Montering & justering

Vi rekommenderar gärna hantverkare som vi jobbat med i många år och som vi vet levererar ett professionellt resultat. Att montera och installera ett kök kräver mycket erfarenhet och kunskap för att slutresultatet skall bli bra.