white logo heed o thom
decoration and more logo white

Ibland får man inte riktigt till det

Nyss flyttat in? Svårt att få till det sista? Bott länge och börjar bli trött på hur det ser ut? Drabbats av nya omständigheter som kräver omtag med nya möbler, mattor, lampor och allt annat som ger karaktär åt ditt hem?

Låt oss hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet av vad som krävs för att öka wow-faktorn i vilket hem som helst.

Så här går det till

01. Vi bokar möte

Vi bokar ett första möte i vår studio. Du hittar oss på Lilla Marieholmsgatan 6. Ring oss på 031-89 44 90 eller maila till info@heedothom.se, så hittar vi en tid som passar dig.

02. Mötet

När vi ses går vi igenom vad du vill åstadkomma och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att nå dina mål. Kanske har du redan en färdig idé, eller så vill du använda oss som bollplank. (Ofta brukar det vara en kombination.) I båda fallen försöker vi alltid tänja på på gränserna och hitta nya idéer och lösningar.

03. Idé & Kostnadförslag

Utifrån första mötet lämnar vi ett förslag till arbetsgång samt en uppskattad tidsplan. Samtidigt presenterar vi ett kostnadsförslag.

04. Uppföljning & anpassning

När vi är överens om formerna för vårt samarbete arbetar vi fram de underlag du behöver för att kunna ta nästa steg i processen. Och så fortsätter vi. Ibland går det snabbt och enkelt, ibland kan det ta lite mer tid, men det här är en process man inte skall stressa sig igenom. Vi ses så mycket som behövs för att slutresultatet skall bli bra.